Sök
0
Kundvagn

Integritetspolicy

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar all information du skickar till oss. Exempel på detta är när du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev eller kommunicerar med oss på något sätt (t.ex. via e-post, Facebook, Twitter eller i någon av våra butiker). Det inkluderar även alla lösenord, användarnamn, kontaktuppgifter, kontouppgifter, preferenser, intressen och information om klagomål som du har skapat. Vi kommer även att samla in uppgifter när du köper något från oss. 

Vad vi gör med informationen?

Vi använder dina orderuppgifter som du registrerat hos oss. Vi delar din information med tredjepartsleverantörer för att se till så att leveranserna går så smidigt som möjligt. 

HUR SKYDDAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.

Parajumpersdamlongbear.com använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.